8:55 PM
Слово велнес перекладається як «добре самопочуття». Це концепція способу життя, яка включає: помірні фізичні навантаження, збалансоване хар

Слово велнес перекладається як «добре самопочуття».

Це концепція способу життя, яка включає: помірні фізичні навантаження, збалансоване харчування, комплексний догляд за собою та психічне, або ментальне здоров’я.

З харчуванням та фізичними навантаженнями усе зрозуміло. А от до визначення терміну «психічне здоров’я» багато запитань.

Легко діагностувати проблему з тілом. Можна зробити УЗД, МРТ, лабораторне дослідження крові. А як дізнатися, що є проблеми з психічним здоров’ям? Куди звертатися і як проблеми вирішувати?

Завтра о 19.00 у прямому ефірі на це запитання відповість Олена Коляда @psycholog_okoliada

Олена – практичний психолог, сімейний та дитячий психолог, член реєстру психотерапевтів Української спілки психотерапевтів, Української конфедерації психоаналітичних психотерапій, Асоціації психотерапевтів і психоаналітиків України.

Веде приватну практику та консультує у клініці Смарт Медікал Центр @smartmedicalcenter. Досвід роботи більше 14 років.

Якщо коротко, то Олена мегаекспертна і дуже крута!

Запрошую усіх долучитися до нашої розмови. Поставити запитання для обговорення можна уже зараз в коментарях під дописом або написати мені в особисті повідомлення. На усі запитання відповімо під час ефіру. До зустрічі!

Щиро дякую за допомогу Аліна Столітня (https://www.facebook.com/alina.stolitnya) за запрошення та допомогу!

Запис доступний тут - https://www.instagram.com/tv/CI3nBm0Ha6u/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Переглядів: 1280 | Добавил: Елена | Теги: психотерапевт, психіатр, психолог, здоров'я | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar